Konfigurera ändringen på den virtuella servern:

När du växlar mellan appar, webbplatser och webbplatskategorier med olika virtuella serverinställningar kan du konfigurera vilken server som Kaspersky-appen använder – den befintliga eller en som anges för appen eller webbplatsen som du öppnar.

Du kan ändra virtuell server om du använder den obegränsade versionen.

För att konfigurera ändringen på den virtuella servern:

1. Öppna VPN.
  2. Tryck på Inställningar > Smart skydd.
  3. Tryck på VPN-server som ska användas.
  4. Ange vilken åtgärd Kaspersky-appen vidtar om du växlar mellan appar, webbplatser eller webbplatskategorier som olika virtuella servrar är konfigurerade för:
    • Från inställningarna. Appen ändrar din virtuella plats baserat på vilken plats du angav för appen eller webbplatsen som du nu öppnar.
    • Nuvarande server. Appen ändrar inte din virtuella plats. Du fortsätter att använda den aktuella platsen.
    • Fråga. Appen visar ett meddelande där du kan ange om du vill ändra din virtuella plats eller inte.

Om du väljer att inte ändra den virtuella servern för den angivna webbplatsen eller appen så frågar inte appen om att ändra servern för denna webbplats eller app under de närmaste 6 timmarna.